dimecres, 17 de gener del 2018

MANUEL CUSACHS: EL PAS DEL TEMPS, A L'ATENEU

Els Amics de Ca l'Arenas ens fan arribar aquest text i la invitació a la inauguració de l'exposició-homenatge que han organitzat el proper divendres a l'Ateneu de la Fundació Iluro:



Benvolguts,  
L’Associació Amics de Ca l’Arenas ha complert  deu anys dedicats a l’art de la ciutat de Mataró, posant especial atenció en el reconeixement a destacats protagonistes  que han mantingut i enriquit el nostre panorama artístic i cultural. Manuel Cusachs i Xivillé, Creu de Sant Jordi i membre de l’Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi, ha estat l’artista escollit enguany.  
Mataró li devia un reconeixement i és així com l’Associació Amics de Ca l’Arenas es posà en contacte amb l’Ajuntament de Mataró, decidint fer conjuntament la present mostra, amb el suport de la Fundació Iluro.  
Amb Manuel Cusachs. El pas del temps (1947-2017) podrem gaudir dels dibuixos, pintures i escultures del gran artista mataroní, fins el 25 de febrer. El dijous 8 de febrer, a la mateixa sala, es celebrarà una conferència diàleg a càrrec de Carles Duarte, poeta i president de la CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts), amb l’artista. I cada dimarts del període exposicional hi haurà visites guiades entorn la figura i l’obra de Manuel Cusachs.  
Us hi esperem