diumenge, 14 de gener del 2018

LA VISITA COMENTADA A LA COL·LECTIVA DE GRAVADORS


El dissabte al vespre, a poques hores del tancament de l'exposició "COL·LECTIVA DE GRAVADORS" que s'ha clausurat aquest migdia, va tenir lloc al Col·legi d'Aparelladors l'anunciada visita comentada a la mostra, protagonitzada per la major part dels artistes que hi participaven.




La visita va començar amb una detallada explicació per part d'Eduard Huertos de què és el gravat i totes les seves variants tècniques, per donar pas acte seguit al comentaris de tots els artistes presents comentant diferents aspectes creatius i tècnics de les seves obres exposades. 




El mateix Eduard Huertos, que és qui s'ha encarregat de coordinar tots els companys per tal de poder muntar aquesta exhibició artística de primer nivell, va anar comentant les obres dels participants que no hi eren presents.




La visita es va completar amb una mostra de planxes de gravats proporcionades pels mateixos artistes, per ajudar a comprendre millor les seves tècniques.

Des d'aquí volem felicitar aquest grup d'alumnes del Taller de Gravat de Jordi Rosés i Claudia Lloret, d'Arenys de Munt, per la seva predisposició a participar en aquesta mostra, i a la tasca sempre ingrata de coordinació d'Eduard Huertos, que ens ha ajudat molt a l'hora d'organitzar una exposició d'aquesta complexitat i categoria.