diumenge, 3 de desembre del 2017

INAUGURACIÓ DE LA COL·LECTIVA DE GRAVADORS A APARELLADORS



El passat divendres es va inaugurar a Aparelladors la exposició COL·LECTIVA DE GRAVADORS, una mostra de les obres recents de 17 gravadors que tenen en comú que tots provenen del Taller de Gravat de l'Art Print Residence d'Arenys de Munt, dirigit per Jordi Rosés i Clàudia Lloret.




L'exposició, de totes maneres, ha estat organitzada per la nostra Associació, no per aquest Taller, encara que ha estat Eduard Huertos qui s'ha encarregat del comissariat de l'exposició i de la coordinació entre els seus companys del taller d'Arenys, alguns d'ells companys nostres també de l'Associació però molts d'altres no.

A les set de la tarda va tenir lloc a "L'Altre, Espai Cultural", l'habitual xerrada-col·loqui entre Joan Poch i l'artista que inaugura a continuació. En aquest cas van ser cinc els representants del col·lectiu, que van anar intervenint explicant cadascú les seves trajectòries i les característiques tècniques de les seves obres. A la imatge, per ordre d'intervenció i de dreta a esquerra al costat de Joan Poch: Eduard Huertos, Mercè Montserrat, Daniel Llin, Ramon Llinés i Teresa Oller.



La inauguració pròpiament dita va començar a la Sala d'Aparelladors a dos quarts de vuit, amb una breu benvinguda d'Antoni Luis, i la presentació a càrrec d'Eduard Huertos, que va ser l'artífex de la "moguda", realment complexa quan es tracta de coordinar tanta gent. Al final, també una participant va voler mostrar el seu agraïment en representació de tot el col·lectiu.





Aquí teniu la relació dels artistes participantsCarme Boleda, Carme Muñoz, Catherine Lorton, Cecilia Morales, Cristina Julián, Daniel Llin, Dolors Blesa, Eduard Huertos, Margarida March, Mercè Montserrat, Mònica Zhang,  Montse Badia, Montserrat Brullet, Neus Soler, Ramon Llinés, Raymond Zorrilla i Teresa Oller,  i aquí estan alguns dels d'ells amb les seves obres:




La diversitat d'estils, tècniques, formats i conceptes de tanta gent fa que la mostra sigui realment variada, i que a més del plaer estètic que produeix la seva visita serveix també per aprendre molt sobre aquesta especialitat artística tant complexa i amb tantes variacions, i tant desconeguda per altra banda.




La inauguració va aplegar a Aparelladors una gran quantitat de públic, degut tan a l'elevat nombre de participants com al reclam que els seus noms i la seva qualitat desperten inquestionablement. S'hi afegeix el prestigi del Taller d'on procedeixen, que ha portat també a altres companys seus que encara que no hi participen s'han volgut sumar a la festa col·lectiva, i a molt públic en general, atret pel mateix motiu.