diumenge, 22 d’octubre del 2017

LLIÇÓ MAGISTRAL D'AGÀPIT BORRÀS


Una lliçó magistral és la que ens va regalar l'artista convidat a la Col·lectiva Sant Lluc d'aquest any, Agàpit Borràs, el passat dimecres 18 d'octubre a l'Ateneu.


Tal i com s'havia anunciat, l'Àgàpit, en el marc de les activitats complementàries que hem programat al voltant de la Col·lectiva, va oferir al nombrós públic assistent una conferència, "ARRELS", parlant de la seva obra, la seva inspiració artística i les seves motivacions personals.



Va iniciar la seva intervenció muntant un "artifacte" reivindicatiu sobre un pedestal, motivat per la situació política actual i en coincidència a la presentació feta per Antoni Luis, president de l'Associació.




Ajudat d'un projector, va anar desglossant el seu relat, organitzat en deu punts, en els que les imatges van ser claus per comprendre la línea dels seu pensament, l'artístic i el social. 


Llargs aplaudiments al final van premiar l'artista, arquitecte i pensador Agàpit Borràs, que va oferir una conferència rodona, engrescadora i, sobretot, molt meditada i expresada molt didàcticament.