divendres, 16 de juny del 2017

PREMI TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ - 1

La immediatesa de les xarxes socials -Facebook i, sobretot, Twitter-, que en aquests moments permeten transmetre instantàniament qualsevol activitat, fa que altres mitjans, com ara aquest Blog, quedin automàticament relegats a un segon terme més de comentari pausat que d'informació.

Coneguts de sobra, doncs, els detalls de la inauguració, els components de la presidència de l'acte o el nom del guanyador, que heu pogut seguir en el nostre propi Facebook, comencem avui una sèrie de posts dedicats a la Biennal que anirem alternant mentre duri l'exposició amb els altres posts habituals del Blog.







El primer està integrat, a manera de resum previ de tot l'acte, pel vídeo que va gravar i editar la Fundació Iluro, amfitriona tant de la inauguració al primer pis de l'Ateneu com de l'exposició a la planta baixa.

Des d'aquí volem agrair públicament a la Fundació Iluro les facilitats que ens ha brindat en tot moment i que han permès que el nostre somni de com podien anar les coses s'hagi vist àmpliament superat, gràcies a l'ajut que hem rebut per part seva en tot moment.