diumenge, 9 d’abril del 2017

INAUGURACIÓ DELS PUNTS DE LLIBRE 2017

El drac de Sant Jordi, amb un llibre i el seu corresponent punt de llibre, presideix l'exposició. Original d'Òscar Laniado. 

Aquest dissabte a la tarda es va inaugurar a la nostra Sala del Casal l'edició 2017 d'aquesta tradicional mostra artística de PUNTS DE LLIBRE que organitzem cada any pels voltants de Sant Jordi i el Dia del Llibre.




Novament s'ha comptat amb una àmplia participació de socis, la qual cosa ens demostra que aquesta convocatòria anual ja està plenament consolidada entre nosaltres.



L'exposició està integrada per una sèrie de plafons amb els exemplars de punts de llibre de tots els participants, degudament identificats. 

També hi ha un plafó "institucional", dedicat a l'arquitecte i polític Josep Puig i Cadafalch, de qui se celebra el 150è aniversari del seu naixement, motiu pel qual l'Associació s'ha sumat als actes municipals d'homenatge posant "El Modernisme" com a tema obligatori dels punts de llibre d'enguany.

I finalment hi ha uns quants punts de llibre emmarcats, procedents de col·leccions particulars, com a mostra del valor que poden adquirir com a petites obres d'art, per animar els assistents a adquirir els que més els hi agradin per a obsequiar o per penjar a casa.

Agraïm com sempre la col·laboració de tots els participants, alguns dels quals es podran reconèixer en aquestes fotografies.