diumenge, 11 de setembre del 2016

INAUGURACIÓ DE LA COL·LECTIVA



El dimecres 14, a dos quarts de vuit del vespre, s'inaugura a l'Ateneu de la Fundació Iluro la Col·lectiva Sant Lluc 2016, aquesta Mostra que inaugura tradicionalment la temporada artística de Mataró, encara que alguna exposició -com la del Casal de divendres passat- ja li ha près la davantera.

En aquesta ocasió, el gran nombre d'escultures presentades ha permès ampliar el nombre previst d'obres seleccionades, ja que es pot disposar de més metres de paret per a les obres penjades.

La participació es manté constant els darrers anys, amb 105 obres presentades, de les que se n'han seleccionat 82. Aquestes, juntament amb les 9 dels Batxillerats artístics, que per venir ja seleccionades des d'aquests Centres no han passat pel procés d'admissió, i les 10 de l'artiste convidat, són les que s'exposen a les dues sales de la planta baixa de l'Ateneu del 14 de setembre al 6 de novembre.

L'artista convidat d'aquest any és l'escultor Juan López Molina, que presenta una selecció de 10 obres, exposades en un espai diferenciat.

Volem recordar que en aquesta edició arribem al 70è aniversari d'aquesta Mostra Col·lectiva, iniciada el 1946 i que des d'aleshores s'ha anat celebrant, gairebé sense interrupcions fins a dia d'avui, gràcies a diferents juntes i comissions organitzadores.