dimarts, 17 de maig del 2016

BETH FORNAS EXPOSA A L'ATENEU




El dijous, dia 19 de maig a les 19.30 h, s’inaugura SEGUINT EL TRAÇ a l’Ateneu de la Fundació Iluro, una nova aproximació al treball realitzat per Beth Fornas (Barcelona, 1973).

El treball de l’artista, presentat en un continu de fites, d’inquietuds, transmuta a SEGUINT EL TRAÇ. L’exposició materialitza una nova aventura, apropant, a més de diverses obres inèdites, un ventall molt complet de la seva producció, successions d’experimentacions, de temptejos i de reptes.

SEGUINT EL TRAÇ agrupa tots els vessants de la creativitat i del treball de Fornas. Un conjunt d’obres escultòriques creades des dels anys 90 fins avui, comparteix espai amb mostres gràfiques, temptejos, proves i dibuixos preparatoris.

És, doncs, una mostra que presenta el treball fruit de la curiositat i de la versatilitat creatives de l’artista, bastida sobre l’eix continu de les diferents etapes: l’exploració de formats i de tècniques buscant la llibertat d’interpretar, la recomposició del món fruit del pensament i la percepció d’allò viscut. Una mirada panoràmica, una visió general que dóna peu a un nou pas endavant.

SEGUINT EL TRAÇ es podrà visitar fins al diumenge 26 de juny a l’Ateneu de la Fundació Iluro en el seu horari habitual. 

(Fundació Iluro)