dijous, 21 d’abril del 2016

INAUGURACIÓ D'ANTONI PERNA A APARELLADORS


El divendres passat es va inaugurar a la sala que regentem al Col·legi d'Aparelladors l'exposició ECOSISTEMES EN TRANSFORMACIÓ, d'Antoni Perna.




La inauguració va tenir com a preàmbul l'habitual col·loqui entre Joan Poch i l'artista que inaugura a continuació, en aquest cas Antoni Perna, en l'espai "Un cafè amb...", al local de El Públic. En al diàleg es va oferir una bona perspectiva de la trajectòria, l'estil i la temàtica en general de Perna, i en particular de l'obra presentada en aquesta exposició.




La inauguració de la mostra a la Sala d'Aparelladors va anar a càrrec d'Antoni Luis, que va presentar l'artista tot recordant la llarga relació d'amistat i col·laboració que ens uneix d'ençà que va guanyar la segona edició del Premi Torres García-Ciutat de Mataró, el 2007.




Tot seguit Rosa Queralt, que és també l'autora del text del díptic de sala, va fer una extensa i profunda disertació al voltant de Perna i de l'art en general, a la que l'artista va respondre amb agraïments als presentadors, als organitzadors i al públic assistent.




L'exposició, que va presentar una molt bona assistència de públic el dia de la inauguració, es podrà veure fins al 28 de maig en els horaris habituals de la sala.