diumenge, 13 de març del 2016

ANTONI LUIS INAUGURA A L'ATENEU

Aquest proper dijous 17 de març, a les set de la tarda, Antoni Luis inaugura la seva exposició "AUTO..." a la primera planta de l'Ateneu Fundació Iluro.


A les portes de complir 70 anys, l'Antoni Luis ha volgut fer una exposició retrospectiva de la seva activitat pictòrica, des dels seus inicis fins a l'actualitat. 

L'exposició és una petita mostra de tota la seva prolífica producció, que repassa totes les etapes estilístiques que s'han anat succeïnt (puntillisme, pseudocubisme, expressionisme, simbolisme...), per tots els camps que ha cultivat (dibuix a llapis, a la ploma, il·lustració gràfica, disseny, oli, acrílic, aquarel·la, pastel, ceres, i fins i tot escultura) i per tota la temàtica que ha tocat (paisatge rural, paisatge urbà, marines, figura, retrat, bodegó, natures mortes, experimentació simbòlica, reivindicació social...).




L'exposició, a més, té el valor afegit de què els possibles beneficis que se n'obtinguin es destinaran íntegrament a Càritas, tal i com es pot veure en aquest vídeo de presentació que es va fer dijous passat a m1tv.