dimarts, 5 de maig del 2015

ISABEL BIETE EXPOSA A L'ESPAI CAPGRÒS

La nostra companya Isabel Biete inaugura CALIDOSCOPI el proper dijous 7 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Espai Capgròs.



Isabel Biete porta un “calidoscopi” de colors i innocència al Capgròs 
“Calidoscopi” és el títol de l’exposició del mes de maig que protagonitza Isabel Biete a l’Espai Capgròs. Un nom a joc amb el tipus d’obres que la pintora barcelonina afincada a Mataró presenta a la sala, plenes de color, innocència i una òptica juganera. “No faig una pintura transcendent que es pregunta sobre la naturalesa del món”, assegura l’artista. Els seus quadres són instants i racons, que transmeten bellesa i alegria, un cert optimisme. A Biete li agrada pintar racons que descobreix passejant per les ciutats, des d’un carrer del barri Gòtic de la capital catalana fins al mercat del Rengle de Mataró. També espais interiors, com ara un cafè on hi pinta dues amigues conversant, les cases del Callao també apareixen en les seves pintures. De fet la capital del Maresme hi té força protagonisme, perquè és una ciutat que la té enamorada. “Vaig venir a viure-hi fa tres anys, després de conèixer-hi un xicot que hi vivia, i he trobat que és un lloc ideal”, reflexiona. Ni massa gran ni massa petita, amb el mar sempre a tocar i amb una gent que l’ha acollit “molt bé”. “Hi estic molt a gust, i això s’ha hagut de notar en la meva pintura, m’he atrevit a fer noves coses, a ser més valenta”, constata. Un canvi important per a algú que porta més de 35 anys exposant els seus treballs. Ara és el torn de l’Espai Capgròs. 
 Foto i text  Capgròs digital

Ella mateixa ens fa a mans un recull d'obres que conformen l'exposició, que complementen la imatge promocional del mateix setmanari Capgròs i que ben segur ens acosten a aquest món seu tan "colorista, innocent i juganer":


Mercat del Rengle 
Carrer de l'Esparteria
Carrer del Rec
Interior de l'Eixample, Barcelona
Bodega la Pineda