diumenge, 19 d’abril del 2015

INAUGURACIÓ DELS "PUNTS DE LLIBRE 2015"

Ahir al vespre es va inaugurar a la nostra Sala Sant Lluc, al Casal, l'edició 2015 de la ja tradicional Mostra Col·lectiva que organitzem cada any pels voltants de Sant Jordi.


És la nostra aportació a la commemoració del Dia del Llibre amb el mitjà que ens és més propi, la pintura, conjugant així literatura i art en un element comú, el PUNT DE LLIBRE.


Com ja vam explicar, aquest any no s'ha pogut dur a terme l'exposició a la sala de La Presó a causa de les obres de mantenient i millora que s'hi estan realitzant, i hem hagut d'improvitzar el muntatge en aquesta Sala que tants records ens porta i per on hi han passat, al llarg dels anys, la major part dels artistes que avui conformen el panorama artístic de Mataró.



El muntatge està plantejat amb dues obres per participant, que en nombre de 49 se les han hagut de veure amb un format únic i igual per a tots de 6x22 cms. La temàtica i la tècnica, però, eren lliures, i demostren la gran varietat d'estils i la capacitat d'imaginació dels nostres socis, que aconsegueixen any rera any aixecar el llistó de qualitat que ells mateixos s'autoimposen en renyida competència.



Una exposició que, com era previsible degut al gran nombre de participants, va congregar un nombrós públic a la inauguració, presentada per Antoni Luis com a president de l'Entitat organitzadora i amb la presència de la regidora Núria Calpe.