dilluns, 17 de novembre del 2014

ELS "PETITS PLAERS" DE JORDI SANTAMARIA



Amb una assistència inusual de públic es va inaugurar aquest dissabte passat a la nostra Sala d'exposicions de La Presó l'exposició PETITS PLAERS, de Jordi Santamaria.


L'exposició està formada per 19 obres de diferents tamanys, però sempre en format quadrat, que giren totes al voltant de taules amb vasos, copes, ampolles de vi, taces de cafè o plats de menjar, configurant aquest petit univers format de petits instants compartits al seu voltant que ajuden a suportar millor l'atribulada vida diària. No hi ha cap figura humana al seu voltant, però en totes elles hi és patent la seva presència.


Com que d'això es tractava també, els assistents van poder gaudir d'una bona estona amb amics retrobats al voltant d'una copa de cava i galetes servides en el pati del recinte, en una agradable vetllada.


Va obrir l'acte Antoni Luis, president de l'Entitat organitzadora, l'Associació Sant Lluc, i el crític Pere Pascual va fer la presentació de l'artista i l'exposició.


L'acte va continuar dins i fora de la sala, tanta era la gent que es va donar cita a La Presó per compartir aquest "petit plaer" de la inauguració de l'amic.