dilluns, 8 de setembre del 2014

INAUGURACIÓ DE LLUCIÀ GONZÀLEZ A APARELLADORS


El passat divendres vam inaugurar la temporada artística amb l'exposició VIATJANT PER L'ESPAI, de Llucià González, al Col·legi d'Aparelladors. 




A les set de la tarda en Joan Poch va mantenir l'habitual xerrada-col·loqui amb en Llucià, a l'espai "Un cafè amb..." del local El Públic, que presenta en forma d'entrevista informal l'artista i la seva obra, i molt especialment la que es podrà veure a l'exposició que s'inaugura acte seguit a la Sala contigua del Col·legi d'Aparelladors.




A dos quarts de vuit va tenir lloc en aquesta Sala la inauguració pròpiament dita. La va presentar el mateix Joan Poch, després d'unes breus paraules introductòries d'Antoni Luis, i la va acabar el propi Llucià, molt agraït de poder presentar aquesta nova variant de la seva obra a Mataró gràcies a l'Associació.



L'obra presentada consta de nou peces escultòriques i d'una quarentena de dibuixos preparatoris de les mateixes, que serveixen per donar una visió global d'aquesta mirada nova d'en Llucià al món de l'astronomia, del qual n'és un gran aficionat.



Totes les peces són de format reduït, en ferro forjat o en xapa de bronze, que conviden a palpar la seva textura i comprovar la lleugeresa de les formes.



La inauguració va estar molt concorreguda, malgrat l'amenaça de tempesta que planava sobre la ciutat en aquells moments.