dimecres, 27 d’agost del 2014

TONI CALAFELL, A L'ESPAI CAPGRÒS

"La primera. Sentiments i colors".



Els “sentiments i colors” de Toni Calafell,
 a l’Espai Capgròs 

Mai és tard per llançar-se a noves aventures. Això ho té ben clar el mataroní Toni Calafell, que als seus 70 anys protagonitza la seva primera exposició pictòrica. Ja ho diu el títol de la mostra, “La primera. Sentiments i colors” que es pot veure durant aquest mes de setembre a l’Espai Capgròs, amb paisatges i també alguns retrats.


“Jo ja dibuixava a llapis fins i tot abans d’aprendre a escriure”, explica Calafell, sobre la seva vocació artística. Una vocació que mai ha perdut, malgrat que la seva trajectòria professional no s’ha vinculat al món de la pintura. Va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis de Mataró, i durant 40 anys va exercir d’arquitecte d’interiors. “En aquest àmbit treballes temes com el color o la llum”, destaca. En els més de 500 projectes que va dirigir com a professional de l’interiorisme, sempre es va encarregar del color dels espais. “Sense sentiments no hi ha color”, assegura. Ara que ja s’ha jubilat, Calafell ha donat sortida a la seva passió per la pintura, i com no podia ser d’una altra manera, el color hi juga un paper molt important. (Capgròs)


L'exposició s'inaugura el proper dijous 4 de setembre, a les 19:30 h, però es podrà veure a l'Espai Capgròs, al carrer Sant Benet 16-18, des del 28 d'agost fins a l'1 d'octubre.