dimarts, 15 de juliol del 2014

LA DESTIL·LERIA

Des de La Destil·leria ens conviden a la festa de presentació d'aquest nou espai cultural, "un lloc de trobada per a petits i grans on no deixaran de passar-hi coses". Invitació que us fem extensiva, amb el sincer desig de molts èxits per a aquesta nova empresa cultural a Mataró.




Fent cas de la dita «a molt vent, poca vela; a poc vent, puny i rem», tot just fa un any, la tripulació de La Destil·leria vam decidir començar un viatge. Durant dotze mesos hem remat incansablement a bord d’un projecte que avui es materialitza. 
Des de La Destil·leria, ens plau convidar-vos a la festa de presentació del nostre espai cultural, un espai on no deixaran de passar-hi coses.
Hem escollit el 18 de juliol, en plena eufòria pre-Santes, per presentar-vos el nostre projecte, i ho farem de la mà de Susanna Garachana i Pere Pascual, que, juntament amb l’actuació musical a càrrec de Marc Serrats i els Gots de Tuba, faran de fil conductor de la festa. 
Començarem a dos quarts de set de la tarda amb una visita guiada pels diferents espais de formació de La Destil·leria, en què, a banda de veure les instal·lacions, podreu establir un diàleg directe amb els diferents professionals de La Terapioteca i El Taller. 
A partir de dos quarts de nou, passarem el relleu als artistes amb la inauguració de l’exposició col·lectiva «Seny i rauxa a Les Santes», un títol triat a consciència i amb un objectiu definit: crear un discurs en què tingui cabuda la festa major de la ciutat. Artistes consolidats i de nova fornada hi exposaran les seves obres amb una mirada oberta a les tradicions catalanes a cavall entre el seny i la rauxa, dues característiques que, sens dubte, destil·len identitat mataronina. 
Benvinguts a La Destil·leria, un espai per gaudir, reflexionar i créixer.