dimecres, 4 de juny del 2014

MÚSICA INÈDITA DE NICOLAU GUANYABENS AL BORN


Nicolau Guanyabens, en representació de la família Guanyabens, i Roser Ramos, professora de l’EMM de Mataró i alumna de l’ESMUC, ens comuniquem que el proper divendres 6 de juny, a les 9 del vespre tindrà lloc al Born Centre Cultural el concert
Nicolau Guanyabens i Giralt. Exotisme i revolució entre bambolines a la segona meitat del segle XIX 

Una oportunitat de conèixer i escoltar peces musicals inèdites del compositor mataroní, deixeble de Jaume Isern i amic de Mn. Manuel Blanch.



"Aquest concert és fruit del treball de Roser Ramos en el marc del Pràcticum dels estudis del Departament de musicologia de l’ESMUC, que ha consistit en les tasques d’inventari del fons de partitures de Nicolau Guanyabens i Giralt (1826-1889) que la família Guanyabens conserva, un estudi del compositor i el seu temps, i la preparació d’activitats de difusió de la seva obra i la seva figura".

En el concert hi participaran Aradia Sànchez (piano), Alba Mur (soprano), Miguel Gómez (tenor) i Roser Ramos en la presentació de les obres.

L’entrada tindrà un cost de 5 €. Es poden adquirir el mateix dia a les taquilles o anticipadament per internet a Born Centre Cultural, cercant a Activitats / Divendres Musicals de l’ESMUC . Les entrades no són numerades.