dilluns, 5 de maig del 2014

ELS PUNTS DE LLIBRE DE 2014

Continua amb gran èxit de públic l'exposició de Punts de Llibre que es va inaugurar tot just després de Sant Jordi, i que ha aplegat una cinquantena llarga d'artistes.


També la inauguració va registrar una magnífica assistència i un clima general de satisfacció pel resultat de la mostra, ben espectacular.



Entre el públic vam poder comptar amb l'assistència de l'alcalde i diversos regidors, encara que de forma extraoficial degut a condicionants electorals.


La presentació va anar a càrrec d'Antoni Luis, president de l'Associació, acompanyat per Joan Mora, encara que sense participar-hi, com hem indicat.



L'Associació Sant Lluc, sensible a iniciatives ciutadanes com l'actual de Valors, ha volgut sumar-s'hi també en aquesta ocasió. El valor proposat per al mes de maig és la sostenibilitat. I coneixedors de que un dels seus socis, Mariano Cabellos, pensava participar a la Mostra de Punts de Llibre i que, per altra banda, com a professor de secundària fa temps que està treballant aquest concepte amb els seus alumnes, li va proposar fer uns Punts de llibre singulars, "fora de concurs", com a contribució conjunta a aquesta problemàtica mediambiental.


Amb aquesta idea ha realitzat els seus dos treballs, en el mateix format que tots els altres, resolent-los en forma corpòria. Al costat, dos textos explicatius del perquè d'aquests peixos realitzats amb plàstics de rebuig, en record de la tragèdia de Fukushima i les seves conseqüències.


Aquests dos punts s'han emmarcat per singularitzar-los de la resta, i alhora per mostrar el partit que es pot treure de les obres exposades, malgrat el seu format reduït, tant pel seu preu com per l'atractiu decoratiu amb un marc apropiat.