divendres, 2 de maig del 2014

ALTERARTE




Ja tenim les llibretes que ens ha passat Alterarte, i ja estan circulant entre els 18 artistes que s'han brindat a participar en aquesta iniciativa per incloure-hi la seva col·laboració.


És una activitat que s'emmarca en el projecte "Mataró, ciutat de valors", i ens sentim molt satisfets, com a Entitat, de participar-hi.
El Programa Alterarte, adreçat a persones amb malaltia mental, ha iniciat aquest mes un joc artístic que té com a finalitat fomentar la cooperació entre entitats i artistes. La iniciativa, que porta el nom d’Estira el fil, consisteix en crear històries il·lustrades gnerades a partir de múltiples autors.
L’entitat ha posat en circulació diverses llibretes, confeccionades pels propis membres de l’entitat, les quals inauguren una història amb un dibuix. A partir d’ara però, cada llibreta tindrà vida pròpia, ja que els propis membres d’Alterarte les faran circular entre entitats i personalitats de Mataró i de fora, però tots elles vinculades al món artístic, amb la finalitat que continuïn la història.
Les llibretes ja estan rotant i a partir d’ara es construeixen pàgina a pàgina. Cada artista decideix, segons la seva creativitat, com vol que avanci la història. Una feina col·lectiva, original i d’alt valor de la qual no se’n coneixerà el resultat final fins que d’aquí un parell de mesos totes les llibretes siguin exposades. 
Podeu anar seguint l’evolució d’aquesta iniciativa, que els seus organitzadors han volgut emmarcar en el projecte “Mataró, ciutat de valors”, a través de la pàgina de facebook específica del projecte.