dilluns, 21 d’abril del 2014

PUNTS DE LLIBRE 2014




Aquest any l'exposició de Punts de Llibre, que tradicionalment organitzem pels voltants de Sant Jordi amb motiu de la Festa del Llibre, torna a ser com la primera que vam muntar: una mostra només pels socis, amb tema lliure, amb més d'un original per participant i feta només a la nostra sala d'exposicions.

En anys següents es van anar succeïnt una sèrie de variacions: exposició compartida amb Capgròs, en els dos espais; tema obligat a Capgròs i lliure al Casal; tema obligatori únic en els dos espais; exposició només a Capgròs amb tema obligatori dedicat a l'Any Espriu i, finalment, l'exposició única a La Presó, amb dos punts de tema lliure per participant.

L'única premisa que ha quedat invariable al llarg d'aquests anys ha estat el tamany, igual per tothom, de 6 x 22 cm, però fins i tot aquesta igualtat de format no ha obstat perquè s'hagin presentat sempre les solucions tècniques més dispars: dibuix, aquarel·la, oli, acrílic, gravat, relleu, collage... i també en posició vertical i horitzontal.

Val a dir que, com ja ha passat en l'anterior exposició de 15x15, la participació ha estat molt elevada -una cinquantena llarga- i amb un nivell de qualitat cada vegada més alt. El muntatge també s'ha intentat que respongués a aquestes exigències de quantitat i qualitat, i ha quedat, com sempre, espectacular.

No us la perdeu, val la pena tornar a comprovar l'estat de forma dels nostres artistes més habituals i el seu grau d'imaginació i creativitat en un format d'aquestes característiques.

L'exposició s'inaugura a la Presó aquest divendres 25 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, i es podrà veure de dijous a diumenges fins al 18 de maig.