dimecres, 9 d’abril del 2014

ÀLEX LÓPEZ EXPOSA A ARGENTONA

El nostre company Alex López (Kene) ens convida a la inauguració de la seva exposició "Emocions quotidianes", que tindrà lloc a la casa Gòtica d'Argentona el proper divendres, 11 d'abril, a les 20 hores.

L'exposició es podrà veure de l'11 d'abril al 4 de maig.




Emocions quotidianes
Reflex de les emocions quotidianes que cada persona pot viure dia a dia, situacions que ens marquen la vida, de vegades passant un mal moment, altres, amb un gran optimisme.
Cada obra presenta un estat d'ànim diferent ja pot ser en colors i composició, seguint com a referència i inspiració en la música soul, funk, i cultura afroamericana. Tot això dona com a resultat una obra optimista, acolorida i d'altres ocasions moments més difícils d'expressar...
Fitxa de l'artista
Àlex López "Kene"Allà per l'any 1991 va començar en el món del graffiti, fascinat per la cultura del hip hop i l'art urbà. D'aquesta manera comença a evolucionar any rere any, i entra en el món de l'aerografia completament autodidacta. Anys després estudia les tècniques de dibuix i pintura a l'Escola d'Art Joan Pau Blanch a Mataró. Ha col·laborat i dirigit diferents tallers de pintura i graffiti en instituts, associacions, i serveis d'iniciatives juvenils ....
Finalista a la 3a Mostra d'art Zero Vilassar de Mar. Seleccionat en dues ocasions com a artista jove a la col·lectiva Sant Lluc de Mataró. El 2011 va ser seleccionat a la Biennal Torres García Ciutat de Mataró. També ha col·laborat i participat en diferents exposicions col·lectives i exhibicions de graffiti. Actualment segueix en el món del graffiti, en paral·lel amb en món de la pintura i el mural.
(Del web de l'Ajuntament d'Argentona)