divendres, 21 de març del 2014

PUNSOLA A CA L'ARENES



Dissabte 22 de març, de 10 a 14h, s’organitza a Ca l’Arenas la Matinal d’estudis Josep Punsola i el seu temps, una lectura de cinc comunicacions per part d’estudiosos de l’obra del poeta Josep Punsola i del context cultural que va viure.

Programa de la matinal:
10:00 h - Josep Punsola: cel·luloide amb essència de poesia. M. Encarnació Soler 
10:45 h - Els cenacles mataronins a la postguerra. Francesc Masriera, Josep Puig, Manuel Cusachs 
11:30 h- Pausa cafè 
12:00 h - Presentació de Punsola. Recull 4, a càrrec de Francesc Rogés 
12:15 h - Una obra poètica inèdita de Josep Punsola: Pèndol (De l’ònix de leshores). Jordi Malé 
13:00 h - Espriu i Punsola: bressolats per les mateixes ones. Mercè Bruguera i Roser Trilla

Les inscripcions es poden fer omplint la butlleta que es pot trobar a l’oficina de la Direcció de Cultura (c/ de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14h i dimecres, dijous i divendres de 18 a 21h; o bé trucar al telèfon 93 758 23 61 a l’horari indicat.

També es presentarà l’obertura del canvi de continguts del taller de documentació del projecte de Ca l’Arenas Revisions, 75 anys d’art i cultura a Mataró, dins la temporada Art a Mataró (1942-1958), dedicat als cenacles culturals que es van organitzar a Mataró durant aquesta època de postguerra. S’exposa la revista Museu i dibuixos d’en Jordi Arenas relacionats amb les tertúlies que es feien a casa seva.

Organitzen: Associació Amics de Ca l’Arenas, Grup d’Història del Casal, Museu Arxiu de Santa Maria i Museu de Mataró – Ajuntament de Mataró.

Informació i foto extretes del Butlletí de l'Ajuntament "Mataró. La cultura al teu correu"