dimecres, 25 de desembre del 2013

ÉS NADAL...!



Avui és Nadal, aquesta data del calendari en la que, creient o no creient, atea o agnòstica, la gent del nostre entorn cultural, per una vegada sense massa distinció entre classes socials ni confessions politiques, sent aquesta fiblada interior indescriptible que ens acosta una mica a allò que hauria de ser la norma de conducta elemental de tot l'any.

És aquest dia en el que, com en cap altre, sentim com a pròpia la desgràcia aliena dels qui no tenen un plat a taula, un sostre sota el que aixoplugar-se o una feina amb la que poder sobreviure.

És aquest dia en el que, com en cap altre, se'ns humitegen els ulls en veure a taula la cadira buida dels qui ja ens han deixat, l'absència dels que no hi poden ser i el sotrac dels que ja no volen compartir-la.

És aquest dia en el que els artistes volen felicitar els amics de la millor manera que saben fer-ho: amb les seves nadales, les fetes expressament per a l'ocasió.

Alguns dels companys ens les han fetes arribar per felicitar a tots els amics de l'Associació. Nosaltres les hem recollides i muntades en una imatge única perquè les poguem compartir. Hem posat només les fetes pels socis, no les comercials. Tampoc hem pogut incloure els enllaços a felicitacions virtuals ni les construïdes amb programes informàtics (power point,...).


A partir de la imatge central, que és la de l'Associació (i que també encapçala aquest post), i en el sentit de les agulles del rellotge, trobareu les felicitacions que ens han enviat Jordi Santamaria, M. Carmen Vives, Maria José Vela González, Quima Romero (original retallable de Francesc Bas), Imma Banet, Carme López, Benet Coll i Alsina i Salvador Castellà. (Cliqueu a sobre per veure-ho més gran)

A tots ells moltes gràcies per la seva felicitació, i a tots vosaltres, socis o lectors que ens visiteu externament

MOLT BONES FESTES DE NADAL!!!.