dijous, 28 de novembre del 2013

NOVA EXPOSICIÓ DE JOAN POCH



Divendres, 29 novembre, a les 20h, a la Casa Gòtica d'Argentona, s'inaugura l'exposició "A l'entorn de M" de Joan Poch.

L'exposició, que consta de pintures, dibuixos i escultures de l'artista sobre el mite de Teseu i el Minotaure, basada en textos d'Emília Illamola i poemes de González Pujalte, serà presentada per Manuel Patricio i es podrà veure fins al 5 de gener de 2014.


A L’ENTORN DE M
L’exposició “l’Entorn de M” és una proposta artística sobre el mite de Teseu i el Minotaure amb il·lustracions de Joan Poch i textos d’Emília Illamola Ganduxé i Joan Carles González Pujalte.

Aquesta proposta sorgeix de l’obsessió de Joan Poch pel mite. Fruit de la seva inspiració, així neixen les catorze pintures , basades en els punts de més impacte.

Evocant el retorn a les arrels o el poder nodridor de la cultura, destaca la força del traç que pren de fons les pàgines d’un llibre vell.

Joan Carles González Pujalte i Emília Illamola Ganduxé acompanyen i expliquen les pintures contribuint, amb un llenguatge poètic, a destacar l’actualitat del mite.

Com a eix central de l’exposició A L’ENTORN DE M. hi podem veure les catorze il·lustracions originals, motiu de la carpeta.

L’espai generós de la Casa Gòtica però, permet anar una mica més enllà i mostrar l’obra de Joan Poch que, exposant com a part complementaria i a la vegada essencial els dibuixos, escultures i pintures generades en el procés, ens fa tenir una idea més clara, del seu abast creatiu
.  

Del web de l'Ajuntament d'Argentona