dijous, 19 de setembre del 2013

I EL DIVENDRES MÉS!....

I divendres seguim amb l'acumulació d'inauguracions:

SANTI DOMÍNGUEZ
En Santi inaugura novament a Premià de Mar, a Premiart, a les vuit del vespre, una exposició de la seva obra més recent: 50 x 50. L'exposició es podrà veure fins al 29 de setembre.



I A CAN PALAUET
A can Palauet s'inauguren dues exposicions al mateix temps:

Una, la de Cristina Ibañez-Tarter, guanyadora de la 10a Mostra d'Art Jove  de l'any passat, que ara presenta el resultat de la beca que se li va lliurar des de la Direcció de Cultura: "L'home invisible Acte I Acte II Acte III", i que es podrà veure fins el 27 d'octubre.



L'altra és la que ens presenta Jordi Cuyàs: "Espectres del laberint grotesc", i que s'integra en el conjunt d'activitats de l'Any Espriu a Mataró. És una videoinstal·lació en la que en Jordi ens presenta una selecció de 10 personatges animats d'Espriu (l’Altíssim, l’Ariadna, la Tereseta, la Trinquis, en Quel·la.. ) que expliquen de forma planera l'obra de l'autor de "Sinera".

L’exposició es podrà veure fins al 8 de desembre, i Jaume Calsapeu, comissari de l’exposició, oferirà dues visites comentades per a públic familiar el 19 d’octubre i el 17 de novembre.