dilluns, 17 de juny del 2013

CONVOCATÒRIA DE LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2013

Com cada any per aquestes dates, fem pública la convocatòria de l’Exposició Col·lectiva Sant Lluc, que inicia tradicionalment la temporada artística a Mataró. Aquest any se celebrarà del 12 de setembre al 3 de novembre, a l’Ateneu Fundació Iluro.

Aquesta mostra col·lectiva, com sabeu, està organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art, encara que, per participar-hi, no és requisit indispensable el pertànyer a l’Associació.

La Col·lectiva Sant Lluc, instituïda l’octubre de 1946, s’ha anat celebrant gairebé sense interrupcions fins l’edició actual. Pensem que val la pena ser presents en aquesta mostra cultural tan arrelada a casa nostra i ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació, encara que les limitacions d’espai ens obliguen a que un Jurat, segons el seu criteri independent, seleccioni les obres a exposar.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que aquest any la figura convidada és l’escultor Joan Solà.




A les Bases trobareu tota la informació necessària (dates i horaris de lliurament i recollida d'obra, mides de les obres, dates d'exposició...)

No us oblideu de descarregar-vos, imprimir i emplenar la Butlleta d'Inscripció. Ho podeu fer des d'aquí, o des de l'apartat corresponent a la plana web: http://www.santlluc.org/

Quan porteu l'obra porteu-la ja emplenada, així, el procés serà més ràpid i evitarem cues innecessàries.