dijous, 23 de maig del 2013

I AQUEST ANY, LES VACANCES A...

Com que cal ser optimistes i suposem que els problemes econòmics ja s'hauran resolt aquest estiu, que els problemes de salut ja estaran superats entrada la primavera, que els problemes amb els fills ja els haurem arreglat amb unes bones colònies, que ja tornarem a tenir la feina dels nostres somnis i que fins i tot haurem enllestit els problemes identitaris abans de setembre... Com a amants de l'art que sou, per si l'únic problema que teniu per anar de vacances és que no sabeu on triar, aquí teniu alguns incentius que us poden ajudar a decidir on perdre-us uns quants dies:

SIENA COM MAI L'HEU VISTA



La catedral de Siena obre a la visita noves estances Les catedrals guarden molts secrets. Segles d'història que, en ocasions, reserven sorpreses. Des del mes passat, una de les grans catedrals europes, la de Siena, permet visitar les seves golfes: sota teulada, des d'una zona abans destinada a emmagatzament de materials.... es poden obtenir ara unes vistes espectaculars del temple i de la ciutat.


IMPRESSIONS DE DELFT



El llegat i record de VERMEER el trobarem al Vermeer Centrum de Delft, ciutat on va viure i treballar tota la seva vida. El Vermeer Centrum està a la seu de l'antiga Confraria de Sant Lluc, d'on Vermeer va ser el degà dels pintors durant molts anys.

ELS NOSTRES HEROIS HAN TORNAT



I ja que esteu a Holanda, no us podeu perdre la visita al Rijksmuseum d'Amsterdam, on la presència de Rembrandt i els seus nocturns rondaires, per exemple, la podeu trobar inclús en els grans magatzems (el vídeo es va produir per anunciar la imminent reobertura del museu, després d'anys de restauració).

Així que ja podeu anar preparant les maletes, els plànols, les ulleres de sol i sobretot la VISA, i deixar-vos anar.


2 comentaris:

Pere-Màrtir Brasó ha dit...

A aquest Blog s'ha atorgat el guardó "Versatile blogger", un reconeixement de blocaire a blocaire. Si teniu a bé acceptar-lo consulteu les bases o normes al meu Blog Animus Provocandi.blogspot

ASSOCIACIÓ SANT LLUC PER L'ART ha dit...

Molt agraïts, Pere-M., per aquest guardó que ens dediques.
Normalment ja costa creure que et llegeixen, i encara més que et considerin interessant, però que et nominin ja colma totes les nostres aspiracions i fa pujar l’ego a nivells molt alts. Gràcies!
De totes maneres, les condicions que impliquen les Bases d’aquest guardó se’ns fan difícils de complir. Com a Blog de l’Associació, és a dir, com a mitjà de comunicació entre tots els associats, sempre hem procurat informar sense entrar en judicis de valor ni adoptar postures crítiques sobre les seves obres. Per tant, haver d’escollir uns quants blogs de companys i considerar-los millors que d’altres no ens sembla massa correcte.
Espero que entenguis que la nostra postura no és per una falta de respecte cap a tu, sinó precisament per respecte a tots els socis, tu inclòs. Sap greu trencar la cadena, però tampoc sembla lògic haver de nominar quinze blogs de persones o entitats per la seva condició de “no socis”: aquesta tria excloent encara sembla més contrària a les Bases dels guardons que ens proposes.
De nou gràcies pel teu reconeixement, i felicitats als altres catorze!