diumenge, 2 de setembre del 2012

TALLER DE DIBUIX AL NATURAL

A l'estudi (1881), de Marie Bashkirtseff, en la que es retrata l'Acadèmia Julian

De tornada de vacances, estem preparant ja els TALLERS DE DIBUIX AL NATURAL del curs 2012-2013 i ens interessaria saber, com més aviat millor, si esteu interessats a assistir-hi.

Aquests tallers són exclusius pels socis, i tant la varietat de models femenins i masculins com unes quotes molt assequibles (només es reparteixen les despeses, sense cap guany per part nostra) fan d'aquestes sessions una opció molt interessant per a tothom que vulgui aprendre o practicar aquesta especialitat artística. No és necessari tenir coneixements previs de dibuix de la figura humana per prendre-hi part. 

El pintor i la model (1963), de Pablo Picasso

Les sessions seran, igual que el curs passat, a la Nau Minguell, de 19 a 21h.

-  Dimarts i dimecres de cada setmana, taller lliure amb model, sense professor (un dels dos dies, a escollir. Quatre sessions mensuals)
-  2on i 4rt dijous de cada mes, taller guiat amb model, amb el professor Alberto Romero (Dues sessions mensuals).

El curs començarà el dimarts 2 d'octubre, i els preus, com que es fan a costos repartits entre els participants, poden variar segons el nombre d'assistents. Per això és important que ens comuniqueu ràpidament les vostres intencions, per preveure costos, capacitat d'espai i viabilitat de l'activitat.

El cobrament de les quotes es fa per trimestres avançats, amb rebuts domiciliats.

Podeu contestar directament al responsable dels tallers, Antoni Luis (antoniluisplanas@hotmail.com

Pintor i model (1902-1904), d'Edward Hopper.