divendres, 31 d’agost del 2012

DE TORNADA...

Mica en mica tot sembla que es va normalitzant. Els afortunats que eren fora van tornant a casa, les vacances ja s'han acabat per a la majoria, la Riera torna a la animació habitual -de fet en tot l'agost no ha estat massa buida- i l'altra Riera comença el curs dilluns, que això sí que marca definitivament la fi de l'estiu i el reintegrament a la vida quotidiana.


Precisament dilluns comença també per a nosaltres un nou curs artístic: a dos quarts de sis de la tarda, quan s'acabi el primer episodi, podeu portar ja la vostra obra a l'Ateneu si voleu participar a la Col·lectiva Sant Lluc 2012. Si, aquesta obra que heu anat preparant durant mesos i que -ben segur- el dilluns al matí encara estarà tendre, o per emmarcar.

Teniu de temps el dilluns 3 i el dimarts 4, de les 17:30 a les 20:15h, i ens facilitareu molt la feina si veniu amb la butlleta d'inscripció ja emplenada. Si l'heu perduda us la podeu descarregar des de la plana web (http://www.santlluc.org/), entrant a l'apartat corresponent, així com també repassar les Bases per veure que les mides de la vostra obra són correctes.

Com que sembla que és un any de retallades, en lloc de les 90 obres que s'exposaven habitualment a les dues sales superiors, aquest any només se'n seleccionaran 80, ja que és la cabuda màxima calculada per la planta baixa de l'Ateneu, la única de què disposarem enguany. Per tant ja veieu que no és una retallada "pressupostària" sinó per raons d'espai, raons que són ben alienes a la nostra voluntat.

Us volem recordar també que no s'informarà personalment als artistes no seleccionats. La relació d'admesos es publicarà el dijous 6 i quedarà exposada a les cartelleres de l'Associació al Casal de l'Aliança i a La Presó. També es podrà consultar en aquest Blog i a l'apartat corresponent de la plana web.