dimecres, 1 d’agost del 2012

CONCURS DE PINTURA I ESCULTURA A LLAVANERES

Del Museu Arxiu de Llavaneres rebem la publicitat i les Bases del Concurs de Pintura i Escultura 2012 que acaben de publicar. Reproduïm a continuació la carta de presentació del mateix Museu, i unes imatges de les Bases i la Butlleta d'inscripció, que properament es podran descarregar des del seu web:



Benvolgut / Benvolguda,
Coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu, i recuperant part de la nostra tradició cultural, fem pública la convocatòria del Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres.
Aquest concurs està organitzat pel Museu Arxiu i la Regidoria de Cultura de Sant Andreu de Llavaneres, i la participació és oberta a tothom.
Sant Andreu de Llavaneres, en els anys 50, ja comptava amb un concurs de pintura. Pensem que val la pena tornar a apostar de nou per aquest acte cultural, i ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació.
Un jurat independent seleccionarà tres obres finalistes. Els autors podran exposar en una col∙lectiva el proper any, a la sala polivalent del Museu. L’artista guanyador tindrà el dret a una exposició individual el 2014.
Ben cordialment,
Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres