dissabte, 30 de juny del 2012

TANO PISANO A APARELLADORS -1-

El divendres passat l'artista italià Tano Pisanoresident a Palafrugell des de fa temps, va inaugurar a la Sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors de Mataró una altra mostra de la seva visió particular i apassionada del Mediterrani, que ve a completar la que exposa també en aquests moments a Ca l'Arenas, dins el cicle "Mar de fons".




Abans de la inauguració al Col·legi va tenir lloc a "El Públic" una xerrada-col·loqui amb l'artista, dirigida com ja és habitual per Joan Poch, i amb la intervenció també, en aquesta ocasió, de Teresa Roig, comissària de l'exposició i responsable d'haver aconseguit portar-lo a Mataró. Gràcies a ella hem tingut el plaer de poder conèixer l'extensa obra d'aquest polifacètic artista que, tot i les dues exposicions simultànies, tants aspectes de la seves capacitats creatives ens deixa encara per descobrir.

En aquest resum de "Un cafè amb..." podem  fer-nos força càrrec del tarannà d'en Tano, i també de l'impacte que li va merèixer a la Teresa el seu descobriment.



Un cop acabada la xerrada els assistents es van traslladar al proper Col·legi d'Aparelladors, per inaugurar l'exposició.