divendres, 15 de juny del 2012

COL·LECTIVA SANT LLUC 2012

Com cada any per aquestes dates, fem pública la convocatòria de l’Exposició Col·lectiva Sant Lluc, que inicia tradicionalment la temporada artística a Mataró. Aquest any se celebrarà del 13 de setembre al 4 de novembre, a l’Ateneu Caixa Laietana, com ja és habitual.

Aquesta mostra col·lectiva, com sabeu, està organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art, encara que, per participar-hi, no és requisit indispensable el pertànyer a l’Associació.

La Col·lectiva Sant Lluc, instituïda l’octubre de 1946, s’ha anat celebrant gairebé sense interrupcions fins l’edició actual. Pensem que val la pena ser presents en aquesta mostra cultural tan arrelada a casa nostra i ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació, encara que les limitacions d’espai ens obliguen a que un Jurat, segons el seu criteri independent, seleccioni les obres a exposar.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que aquest any ens ha fet l’honor d’acceptar ser distingit, com a figura convidada, l’escultor Emili Badia.

Us adjuntem les Bases de la Convocatòria, per al vostre coneixement, encara que les podeu trobar i descarregar per imprimir, igual que la Butlleta d'inscripció, a l'apartat corresponent de la plana web (http://www.santlluc.org/).

Us encoratgem a participar i us recomanem que aneu preparant l’obra, ja que s’acosten les vacances i setembre és a tocar.