dijous, 10 de maig del 2012

17a FIRA DE DIBUIX I PINTURA (3)

Com ja us vàrem comentar, aquest any la nostra Associació ha participat amb l'Unió de Botiguers en l'organització de la Fira de Dibuix i Pintura, col·laborant en aquesta nova proposta de fer que les botigues de Mataró se suméssin a la festa guarnint els seus aparadors amb motius referents a l'art.


La nostra tasca ha consistit en posar en contacte les botigues que es van voler sumar a la iniciativa amb els nostres artistes que també s'hi van brindar, intentant adequar les necessitats de les botigues a les característiques , temes i estils propis de cada pintor. 


Estem realment molt contents dels resultats, ja que en molts casos semblaven obres fetes expressament d'encàrrec, la qual cosa té més mèrit encara si tenim en compte la premura de temps amb la que es van haver de fer totes les gestions.


Lamentem que les fotografies que publiquem a continuació no siguin cap obra d'art. La mirada selectiva té la virtut de veure només allò que ens interessa mirar, fent abstracció de tot el que li fa nosa, però la fotografia no enganya, i fins que no intentes fotografiar un aparador no t'adones que realment és un mirall. Algunes s'han repetit fins a tres cops, buscant la millor hora del dia o la il·luminació més adequada, però els resultats no sempre han sigut els esperats. 
Preneu-vos-ho com un testimoni gràfic de la iniciativa, en mostra d'agraïment tant als comerços com als artistes participants.

ALEMANY - Albert Alís
BELLES ARTS BOTER - Jordi Santamaria
CAN TARRIDAS - Imma Banet
CASA JULIÀ - Pepi Roig
CENTRE BLOCK - Laia Arnau
DÉJÀ VU - Catherine Lorton
DISSENY BO3 - Marc Prat
FRANSI - Jordi Santamaria
LOLA - Paloma Rodríguez Hidalgo
LLEONART - Cesc López
MASLEY & LEYMANS - Silvana Losi
PASTISSERIA OMS - Maria Oms
SERRAS - Domingo T. Beltran
(Aparador Rambla)
SERRAS - Domingo T. Beltran
(Aparador c/ Santa Teresa)
SOFIA ATELIER - Ana García