dijous, 10 de novembre del 2011

MÉS COL·LECTIVA SANT LLUC 2011


La Col·lectiva va tancar definitivament les portes el dia de Tots Sants, i ja amb les obres despenjades i recollides només ens queda fer una valoració d'aquesta edició. 


Els crítics ja van expressar la seva opinió en el seu moment, i en varen fer la seva valoració artística. A nosaltres només ens cal afegir que, amb més de vuit mil visitants (una mitjana d'uns 185 visitants diaris), una participació d'artistes que es manté constant en els darrers anys i una sensació que es percep en l'ambient d'estar assistint a una mostra d'un nivell i amplitud que ja voldrien moltes ciutats de tants o més habitants que Mataró, la Col·lectiva es manté viva i que estem ben satisfets dels resultats.


A la plana web de l'Associació (www.santlluc.org) podeu veure, en els apartats corresponents, totes les obres seleccionades aquest any, i el reportatge de la visita comentada pels propis artistes. Demanem excuses per la mala qualitat d'algunes fotos. Quan l'obra porta vidre protector i està de cara als finestrals hi ha reflexes impossibles de retocar.


A tots els participants, especialment als no seleccionats, a tots els visitants, als amfitrions, moltes gràcies per la vostra col·laboració. Fins l'any vinent!