dilluns, 10 d’octubre del 2011

PREMI TORRES GARCÍA-GUARDONATS 2009 (II)

El divendres passat, a dos quarts de vuit del vespre, s'inaugurava al Museu de Mataró l'exposició PREMI TORRES GARCÍA-GUARDONATS 2009, que tanca els actes complementaris al voltant de la Biennal 2011.


Com ja sabeu, és una col·lectiva que organitzem amb el guanyador i els guardonats de l'edició anterior, i que normalment fem coincidir amb l'actual, encara que aquest any, per raons logístiques, s'ha hagut der posposar fins a octubre. La contrapartida és, en canvi, el goig de poder muntar-la en un Museu remodelat, que gairebé estrenem, i que culmina l'ambició de fer un Premi important per a la ciutat de Mataró, amb un guanyador de Mataró, en el lloc cultural més emblemàtic de Mataró i presidida per l'Alcalde de Mataró. Tot un luxe.


La inauguració va poder comptar, a més, amb la presència de tots els guardonats: de Marc Llacuna, el mataroní guanyador de l'anterior Biennal, d'Isabel Ferrer Tàpia, que venia des de Palma de Mallorca, de Carmen Molina Cantabella, provinent de Múrcia, de Dolors Rusiñol, des d'Olot, i de Paulo Escobar, xilè resident a Barcelona. Un doble luxe poder reunir-los a tots.

Abans de començar els actes protocolaris d'inauguració, l'alcalde va voler saludar personalment els cinc artistes i comentar amb ells les seves obres, acompanyat pel nostre president.

Marc Llacuna davant la seva obra

Amb Pablo Escobar-Elorza
Amb Carmen Molina Cantabella
Amb Isabel Ferrer Tàpia
I amb Dolors Rusiñol
(seguirà...)