dissabte, 29 d’octubre del 2011

CLAUSURA DE LA COL·LECTIVA

Per a tots aquells que no heu marxat fora durant aquest llarg pont de Tots Sants,  la recomanació que us fem és que l'aprofiteu per fer una darrera mirada a la Col·lectiva Sant Lluc 2011, que tancarà les portes el proper dimarts dia 1 de novembre. I no cal dir que aquells que encara no l'heu vista, ja us podeu afanyar o us l'haureu perduda definitivament.

Sembla mentida, però ja ha passat un mes i mig des que es va inaugurar, aquest any com recordareu amb notables canvis d'imatge.






Fa pràcticament un mes just, també, que es va fer la tradicional visita a l'exposició comentada pels artistes seleccionats. Els assistents a aquest acte, a més de l'invitació al vermut que van poder assaborir al Casal en acabar la visita, podran veure's a les imatges que estan penjades en el web de l'Associació (http://www.santlluc.org/), a l'apartat corresponent: COL·LECTIVA SANT LLUC >> TROBADA D'ARTISTES SELECCIONATS. 








I un cop acabada l'exposició, a partir de la setmana vinent es podran veure també, a l'apartat corresponent, les imatges de les obres seleccionades en aquesta edició 2011 que ara acaba.

Bona castanyada a tots.