dimecres, 7 de setembre del 2011

JOSEP MARIA JODAR AL COL·LEGI D'APARELLADORS

Us recordem que el proper divendres 9 de setembre, a les 19:30h, s'inaugura la nova temporada al Col·legi d'Aparelladors, amb l'exposició de Josep Maria Jodar "MARESME.CA NEXT EXIT"



MARESME.CA next exit és un recull d'imatges pintades sobre un petit suport de fusta que per la seva ambigüetat podríem qualificar com a pintures però també podrien ser un recull de fotogrames extrets d'una pel.lícula, una mostra fotogràfica o un expositor de postals turístiques. El Maresme més californià i la califòrnia més mediterrània. Maresme.ca és Maresme.cat i viceversa. Benvinguts.

La inauguració de l'exposició anirà amenitzada amb l'actuació dels Surfones

                                                          
Volem recordar que en Josep Maria és un gran amant del surf i un enamorat del Maresme Sud, on el practica i pinta les seves platges. I també que ha sigut alumne d'Antonio López, amb qui el veiem en aquesta foto a la Càtedra de Goya a Àvila, l'estiu passat. Com diu molt bé al seu company de curs Alberto, "quien a buen árbol se arrima..."

Foto treta del seu Blog
Fem esment també de l'exposició que va fer a CAPGRÒS, i de la més recent (l'octubre passat) al Museu de Llavaneres, Maresfornia, de la que us facilitem el  link amb el comentari crític de la mateixa.