dimecres, 21 de setembre del 2011

ACTIVITAT CULTURAL

CONFERÈNCIA A CA L'ARENAS
Recordem que aquesta tarda es pronunciarà la conferència MARIÀ RIBAS I BELTRAN, APUNTS D'UNA BIOGRAFIA DE L'ANY 1902 AL 1940, a càrrec de Maria Dolça Ribas i Roselló, filla de l'il·lustre mataroni.


L'acte tindrà lloc a la seu de l'Associació Amics de Ca l'Arenas, al carrer d'Argentona 64, a dos quarts de vuit del vespre.

Us adjuntem la circular que ens ha fet arribar l'Associació, perquè en tingueu un coneixement més directe.


Cal afegir que el passat 11 de setembre va fer quinze anys de la mort de Marià Ribas, arqueòleg, erudit, historiador, artista i crític d'art, que va ser un dels responsables del descobriment de la vil·la romana de Torre Llauder. Per aquest motiu el Grup d'Història del Casal ha presentat una petició a l'Ajuntament perquè se'l reconegui com a "Mataroní il·lustre". Podeu ampliar la notícia amb aquest article que li dedicava fa una setmana el setmanari Capgròs.

SANTI DOMÍNGUEZ A PREMIART
L'amic Santi Domínguez, just abans d'estiu, va exposar a la nostra Sala del Casal portant un conjunt de pintures de tema animalístic, expresat amb una tècnica molt personal que ens permet apropar-nos a la fauna africana des d'un punt de vista ben particular i suggerent. Podem veure també una d'aquestes obres, un magnífic rinoceró, a la Col·lectiva Sant Lluc, en la que destaca per la seva força i tamany.


Ara ens convida a visitar l'exposició que s'inaugura el 23 de setembre, a les 8 de la tarda, a la sala PREMIART, de Premià de Mar, on resideix. La mostra es podrà veure fons el 2 d'octubre.