dissabte, 28 de maig del 2011

EXPOSICIÓ DE JOAN CLARET

La Galeria Lolet Comas, del carrer Sant Benet de Mataró, ens convida a la inauguració i vernissage de l'exposició Visions de cristalls, de JOAN CLARET, que tindrà lloc el divendres 3 de juny a les 19:30h.


L'exposició, comissariada per Sandra Sàrrias, pretén recuperar l'artista Joan Claret (Barcelona 1929), important figura artística dels anys 60, membre del grup "0 figura" juntament amb Josep Tharrats i Joan Vilacasas, molt vinculat a la Sala Gaspar i que va participar en nombroses fires nacionals i internacionals, com la Biennal de Sao Paulo.


Per conèixer més sobre l'artista i l'exposició, us reproduïm el text de presentació de la pròpia Sandra (clic a sobre per ampliar):
I per fer-vos una idea millor del seu estil, a més de la imatge de les Tres Gràcies de la invitació, us facilitem dues imatges més d'obres ben significatives, que figuren també a l'exposició.



Per acabar, recordar-vos que durant la inauguració es projectarà un vídeo de "Prôcessus Creatius", i que el propi Joan Claret assistirà a l'Acte.