dilluns, 16 de maig del 2011

4t PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ-IV

LES IMATGES DE LA BIENNAL
A partir d'avui, i fins al final de l'exposició, per Santes (27 de juliol), a la columna de la dreta d'aquest Blog aniran passant permanentment les imatges de les quaranta obres seleccionades pel Jurat de la Quarta Edició del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró. 
Evidentment, el visionat d'aquestes miniatures no us eximeix de l'obligació d'anar a la Sala d'Exposicions Caixa Laietana, de la Plaça Santa Anna, on podreu disfrutar d'una de les millors edicions d'aquest Premi, amb moltes obres de gran qualitat.

També podeu accedir a la galeria d'imatges a través de la nostra plana web (www.santlluc.org), ja actualitzada amb les imatges d'aquesta quarta edició de 2011. S'hi accedeix a través de la casella referent a la Biennal, a la plana principal, i un cop entrada aquesta pàgina, a la secció Galeria de fotos>2011.
Allà les podreu veure en conjunt totes 40, clicar sobre la que us interessi per fer-la gran, anar-les passant a pantalla sencera una a una o veure-les com a passi automàtic de diapositives, podent modificar la velocitat al vostre gust.

En cas de que no us aparegui encara el 2011 a "Galeria de fotos", cliqueu sobre "Actualitzar" de la Barra d'eines si el vostre ordinador és un PC, o cliqueu "Volver a cargar página", a l'opció Visualizar, si teniu un Mac. Així s'actualitzaran les cookies de la memòria.

També està actualitzada la pestanya "Historial del Premi", d'aquesta mateixa pàgina, i "Exposicions en curs" a la plana principal.