diumenge, 10 d’abril del 2011

LES RESERVES DEL MNAC

Aprofitant la visita a l'exposició, o destinant-hi una visita expressa, podem anar a veure també les Sales de Reserva del Museu.


Per satisfer la demanda del públic, El MNAC ha prorrogat des de febrer el programa de visites a les reserves que va organitzar l'any passat per commemorar el 75è aniversari del museu.
A les reserves, el MNAC conserva al voltant de 261.000 peces entre pintura, escultura, arts decoratives, cartells, dibuixos i gravats, fotografia, objectes i monedes. El programa de visites guiades permet recòrrer, durant dues hores, els espais que contenen la pintura de gran format, la pintura sobre taula i talles de fusta i els materials inorgànics, com ara la pedra, el guix o el bronze.
Amb aquesta activitat, els participants tenen l'oportunitat de visitar espais singulars amb l'accés normalment restringit només als professionals del centre i altres espais molt poc coneguts de l’edifici, com el moll de descàrrega o les galeries d’instal·lacions tècniques, que permeten tenir una visió global del museu.

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


També podeu ampliar informació sobre horaris i característiques de les visites clicant AQUÍ.