dimarts, 22 de març del 2011

JOVES SANT LLUC

El dijous 24 de març, a les 19:30h, a la Sala d'Exposicions  Caixa Laietana de la Plaça Santa Anna, tenim la satisfacció de poder inaugurar una altra Mostra Col·lectiva dels JOVES SELECCIONATS a la COL·LECTIVA SANT LLUC. Aquest cop han sigut tres els afortunats, als qui corresponen les fotografies de sota al costat de l'obra amb la que varen ser triats:




Núria Calsapeu, gravadora, Ricardo Parabere, pintor i Marc Sala, escultor, els joves seleccionats a l'edició 2010, al costat de les obres que els han valgut el reconeixement del jurat.


Aquesta és ja la setena edició de l'exposició Joves Artistes Seleccionats a la Col·lectiva Sant Lluc de l'any anterior, i no ens cansarem de repetir que de les moltes activitats que l’Associació realitza al cap de l’any aquesta és una de les que més satisfacció ens produeix poder dur a terme. 

Com a Entitat ens sentim especialment orgullosos de fomentar i estimular l’activitat artística dels joves, proporcionant als seleccionats una eina que, en la majoria dels casos, es troba ben lluny del seu abast. Per això, a la Col·lectiva de Tardor no donem premis, sinó que pretenem ajudar els que despunten facilitant que puguin fer la seva –en la majoria dels casos- primera exposició. És un trampolí, un recurs del que molts, possiblement, no disposarien si no fos pel nostre ajut, i això ens fa feliços i dóna sentit a la nostra feina.

Si amb aquesta promoció aconseguim que algun d'aquests joves s’obri camí en el difícil món de l’art, ja ens donem per ben pagats. Res ens recompensa tant com veure alguns dels seleccionats d'edicions anteriors caminant ja fermament en el camp professional.

Val a dir que a cada edició n'hi ha alguns que potser no necessitarien aquesta empenta, per tenir ja una qualitat reconeguda. Però la promoció va dirigida tant als principiants, pels qui aquest ajut pot ser realment decisiu, com als més experimentats. Per a aquests últims, serveixi aquesta Mostra com un reconeixement a la seva trajectòria.

Felicitem, doncs, la Núria, en Ricardo i en Marc, amb el desig que ben aviat siguin mereixedors d’omplir moltes sales ells sols. I agraïm, un any més, la voluntat de Caixa Laietana de seguir apostant amb nosaltres per unes noves generacions que són, forçosament, el nostre futur.