dimarts, 8 de febrer del 2011

COL·LEGI D'APARELLADORS

Recordeu que el proper divendres dia 11 de febrer tindrà lloc la lectura poètica a càrrec de Carlos Soriano i Manuel Patricio, programada en principi per al següent divendres 18, però que per coincidència amb un altre acte s'ha avançat una setmana. Així ho va anunciar el propi Raul Capitani, en el seu parlament durant l'acte d'inauguració de la seva exposició Arquitectures imaginàries, al mateix Col·legi d'Aparelladors.


L'exposició, com es va anunciar, està dividida en dues parts. Una d'elles consta de una desena de gravats, en homenatge a poetes de la talla de Lorca, Borges, Alberti, Espriu o Miguel Hernández, i que són el motiu de la lectura poètica esmentada.


L'altra la conformen deu obres recents, les "Arquitectures imaginàries" que donen títol a l'exposició, construccions expressionistes properes a l'abstracció fetes amb fustes tallades i gravades per bastir unes ciutats o edificis monumentals de formes geomètriques molt personals.



A la inauguració hi va assitir un nombrós públic, integrat especialment per la gent propera del grup Els Dimarts del Llimoner i d'altres col·lectius culturals mataronins.