dilluns, 15 de novembre del 2010

ACTIVITATS DELS SOCIS

Aquesta setmana hi ha tres inauguracions d'exposicions de socis nostres i, cosa estranya, no coincideixen, així que podrem visitar-les totes. Són les de Catherine Lorton el dimarts, Manel Contreras el dijous i Nieves G. Nau el divendres (d'aquesta en parlarem en un comentari posterior).



CATHERINE LORTON
Inaugura demà, a les 8 de la tarda, a la galeria Gal-Art de la Ronda O'Donell, l'exposició NOUS CAMINS.

A jutjar per la imatge de la invitació la Catherine inicia, certament, una nova etapa pictòrica, ben diferent de la que ens tenia acostumats fins ara. Caldrà seguir-la amb deteniment.

L'exposició es podrà veure fins el 6 de desembre, en els horaris habituals d'aquesta Galeria.



MANEL CONTRERAS
El dijous a les 5 de la tarda tindrà lloc, a l'Expo Espai del Mercat de la Plaça de Cuba, l'exposició L'ART ES MENJA, amb motiu de la celebració dels 115 anys de la Casa Graupera.

L'acte, presidit per l'Alcalde de Mataró i el Director General d'Alimentació de la Generalitat de Catalunya, comptarà també amb la presència de Carme Ruscalleda i de Teresa Graupera, i en el mateix s'inaugurarà la primera exposició que fa la Casa Graupera, sota el títol de L'ART ES MENJA. Podeu veure'n més detalls ampliant la invitació reproduïda.


Les fotografies de l'exposició, obra del nostre company Manel Contreras, mostren d'una manera ben suggeridora tot el procés creatiu de la elaboració dels productes de la Casa Graupera, neulers ben coneguts i apreciats per tots els mataronins, i que amb aquesta Mostra es pretén també projectar fora de casa nostra.


A més de l'aspecte artístic del reportatge fotogràfic ("Una experiència visual i sensitiva"), en Manel és també el responsable, a nivell professional, de les ampliacions dels plafons i de tota la retolació del muntatge.


L'exposició es podrà veure fins el 4 de desembre.