diumenge, 17 d’octubre del 2010

SETMANA ATAPEÏDA

Aquesta setmana que comença se'ns presenta, d'entrada, amb sis inauguracions en tres dies, entre dijous i dissabte, i totes en localitats diferents com per no permetre l'escapada ràpida d'un local a l'altre per aprofitar el temps.


Així que no queda més remei que escollir, i deixar-se coses al tinter. Avui us anunciem les de dijous i divendres, i més endavant us anunciarem les de dissabte.


POL CODINA A BARCELONA

La "Fundació de les Arts i els Artistes" de Madrid va realitzar el passat 16 de setembre el 5è Concurs de Pintura i Escultura figurativa '10, amb el propòsit de fomentar la creació figurativa i donar a conèixer els seus artistes.

GRÀVIDA és la peça que va presentar en Pol, que va ser acceptada pel jurat i que formà part de la mostra. La inauguració i entrega de premis va tenir lloc al "Museo de la Casa de la Moneda" de Madrid.


Aquest mes d'Octubre la mostra vindrà a Barcelona. La inauguració tindrà lloc a la "Fundación Fran Daurel"el dia 21 d'Octubre a les 19:30 del vespre.

En Pol ens convida a la inauguració, per gaudir de la impressionant mostra d'art figuratiu que la Fundació vol apropar a la ciutadania, i a celebrar-ho tot fent una copa de cava.
Per a més informació, cliqueu AQUÍ


ANSELM CESTER A ARGENTONA


L'Anselm ens convida a la seva exposició SOMNIS, que inaugura el proper divendres 22 d'octubre, a les 8 del vespre, a la nova Galeria/Cafè ART I GENT, al carrer Pau Claris 11 d'Argentona. Aquest és el cartell de l'exposició:



JORDI JUBANY A GIRONA


 També divendres 22 d'octubre, a 1/4 de 9 del vespre, en Jordi Jubany inaugura la seva exposició a la Galeria EL CLAUSTRE, de Girona, de la que segons ens diuen passa a formar part del seu col·lectiu de pintors. Enhorabona.


IMMA BANET A MATARÓ


I finalment a casa nostra, a Mataró, la nostra companya Imma Banet inaugura al nou espai GAL-ART la seva exposició BROGIT:


Hola amics: Us convido a la inauguració de la meva propera exposició i que porta per títol "BROGIT", que tindrà lloc divendres dia 22 d'octubre a les 8 de la tarda a la galeria GAL-ART de Rda. O'Donnell, 89 de Mataró. Agraint per endavant la vostra presència, us envio una cordial salutació.