diumenge, 31 d’octubre del 2010

CLAUSURA DE LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2010


Avui, 31 d'octubre, s'ha clausurat la Col·lectiva Sant Lluc 2010. Que lluny queden els nervis de la inauguració, l'expectació pels discursos, la il·lusió per la nova temporada artística que començava, el retrobament amb els habituals de les inauguracions, el legítim orgull dels seleccionats i la indissimulada satisfacció dels seus acmpanyants!



Durant un mes i mig les dues sales de l'Ateneu han acollit el major nombre de visitants que s'acostumen a comptabilitzar en una exposició artística durant tot l'any, indiferents al morbo inconfessable de la polèmica, l'eterna discussió entre qualitat i quantitat, entre selecció rigorosa o festa participativa.


Ens quedem, de manera molt especial, amb aquest ajut que pretenem brindar als joves seleccionats, amb la promoció que els facilitem per poder començar amb bon peu una brillant carrera artística.



Aquest any han estat tres, i d'especialitats ben repartides: Marc Sala (escultura), Núria Calsapeu (gravat) i Ricardo Parabere (pintura), d'esquerra a dreta a la foto superior, amb Antoni Luis. A la foto inferior, les seves obres seleccionades.


Als tres els felicitem sincerament i els emplacem a començar a treballar des d'ara per a l'exposició col·lectiva promocional que els organitzarem durant la primavera vinent.


Quan el darrer espectador ha enfilat la sortida s'han apagat els llums i l'exposició ha quedat tancada definitivament. Queden ara més de deu mesos per anar pensant en l'edició vinent, en la Col·lectiva Sant Lluc 2011. Fem entre tots que sigui cada cop millor, en participació i en autoexigència amb l'obra presentada. Fins la propera!

RECOLLIDA D'OBRES

Tots els que teniu obra exposada recordeu que els horaris de recollida són el DIMECRES 3 i EL DIJOUS 4 de novembre, de 18:00 a 20:15h, al mateix Ateneu Caixa Laietana, c/ Bonaire 3.