dilluns, 6 de setembre del 2010

MÉS SOBRE L'ANIVERSARI D'EMÍLIA DE TORRES

En el comentari del passat dia 1 ens referíem a l'aniversari d'Emília de Torres, i vàrem centrar el comentari en la relació de la centenària artista amb la nostra Associació.



La celebració familiar va tenir lloc a la finca de Palautordera on passava moltes temporades, i van assistir-hi també vells amics de la família i de la pròpia homenatjada: Joan Parés, Santi Estrany, Ramon Bassas, Pere Pascual, i, en representació de l'Associació, el President Antoni Luis, Núria Palomar i Teresa Roig.

Com a regal personal, la Fundació Vila Casas li va organitzar el cap de setmana (només dos dies, divendres i dissabte) una exposició a manera d'homenatge a l'Espai Volart, al carrer Ausiàs Marc.

Lamentem no tenir més informació gràfica de l'exposició. Us deixem, però, uns enllaços amb notícies publicades al CAPGRÒS i al PERIÓDICO que us permetran ampliar la informació dels actes.


I encara que el reportatge pateixi del mal dels noticiaris d'estiu, en els que prima la necessitat de semblar fresc i espontani, us deixem també aquesta felicitació de TV3, que té almenys el valor documental de ser una de les poques ocasions en les que l'Emília s'ha deixat veure públicament. I coneixent la seva timidesa, pot ser la darrera.