dilluns, 2 d’agost del 2010

TANQUEM PER VACANCES

Bé, amics, la Festa Major ja ha arribat a terme, encara que amb un final un pèl aigualit per les tronades estiuenques. Les Santes ja son història, i l'únic consol que ens queda a la majoria és que aquest final significa també el començament de les vacances.

Que les Santes són Història (amb majúscula), a aquestes alçades ja ho sap també gairebé tothom. Però per acabar-ho de certificar, el company Jaume Agulló s'encarrega de demostrar-nos-ho amb aquesta al·legoria que ens fa arribar, com a homenatge seu particular a aquesta tradició centenària, i que exposa a Art, Antiguitats, Artesania. Manel Casahuga, del carrer Argentona 74 de Mataró: "Glòria a les Santes, Festa Major de Mataró. Present, passat i futur"




I amb aquesta darrera referència al final de la temporada artística, nosaltres abaixem la persiana i tanquem també per vacances, fins a començaments de setembre.

Recordeu que tot just tornar, el 6, 7 i 8 es fa la reccollida d'obra per la Col·lectiva Sant Lluc 2010, així que si teniu pensat participar-hi, aneu esmolant els pinzells o no hi sereu a temps. Per si les heu perdudes, us tornem a facilitar les BASES:

I per acabar, per aquells que s'hagin de quedar a casa, us proposem un entreteniment que sabran valorar especialment els que es dediquen al dibuix de la figura humana. És un striptease artístic, que segons la grafia "santera" d'enguany podriem batejar com a


i si el mireu ja sabreu perquè. Us recomanem veure'l a baixa velocitat (1x, 2x) encara que sigui més lent. Però val la pena assaborir cada detall i cada traç.

En fi, si esteu avorrits, si l'agost es fa molt llarg sense compensacions artístiques, si us agradaria saber dibuixar millor i no sabeu com posar-vos-hi, aneu passant aquest video unes quantes vegades. Potser arribareu a la conclusió de que a l'octubre us heu d'apuntar al nostre Taller de Dibuix al Natural!

Molt bones vacances per a tots, i fins la tornada!