dimecres, 5 de maig del 2010

TRES RECORDATORIS



SORTIDA A TARRAGONA I SALOU
Recordeu que el proper diumenge 23 de maig, tal i com estava anunciat al calendari d'activitats, farem la sortida cultural al Museu de l'Esmalt Contemporani de Salou i a la Tarragona medieval.
La sortida serà a les 8:00 de la Plaça de les Tereses, i el preu, que inclou viatge, entrades i dinar, és de 46 €.
Els qui hi estigueu interessats us hauríeu d'anar apuntant, com més aviat millor, per saber quantes places i coberts hem de reservar. En ausència de la Teresa, per vacances, s'encarregaran d'anar-vos prenent nota la Maria i l'Agustí, que organitzen la sortida.
Podeu contactar amb ells als telèfons 937980755 i 650415894.
No us adormiu!

FIRA DE DIBUIX I PINTURA
Recordeu que aquest dissabte, 8 de maig, tindrà lloc a la Riera de Mataró la 15a Fira de Dibuix i Pintura de Mataró. 
Ja us varem facilitar per correu, i en aquest mateix blog, les normes i el full d'inscripció per a qui estigués interessat a participar-hi. El termini d'inscripció ja està tancat, però qui no s'hi hagi apuntat com a firaire podrà passejar, mirar, remenar i comprar obres des de les 10 del matí a les 9 del vespre. Esperem que la climatologia ens acompanyi.

ANEM A PINTAR
Recordeu finalment que aquest diumenge 9 de maig, com estava anunciat al calendari, es fa una sortida matinal per anar a pintar. En aquesta ocasió anirem al Corredor, si el temps ho permet.
La sortida serà com sempre a les 9h des de la plaça de Cuba, davant de la farmàcia, i cal anar-hi esmorzats i portant-se cadascú les seves provisions i estris de pintura. Segons els participants i cotxes disponibles ja repartirem allà mateix la distribució del transport.