dimarts, 2 de febrer del 2010

HOMENATGE A PEPE NOVELLAS

El proper divendres 5 de febrer s'inaugura a la nostra Sala del Casal, a les 19'30h, l'exposició Pinzellades InteriorsÉs una exposició col·lectiva d'obres dels alumnes de Pepe Novellas a l'estudi de Campllonch, com a petit homenatge al mestre en el primer aniversari de la seva mort. L'exposició estarà oberta fins el 28 de febrer.




A més de felicitar a aquest grup d'artistes per la iniciativa de l'homenatge, l'unic -que coneguem- que se li dedica en aquest primer aniversari, aplaudim la seva voluntat de seguir junts, com a grup, treballant amb la mateixa il·lusió i el mateix esperit que quan el tenien de mestre. 


Al menys, més enllà de l'homenatge artístic, queda en tots els qui varen ser alumnes seus la flama del record d'un personatge irrepetible, que tant els agraïm que ens la mantinguin encesa.




En Pepe va participar per última vegada en una exposició col·lectiva pel gener de 2009, a la Mostra d'Obra Gràfica Original que varem fer a la nostra Sala del Casal, tot just un mes abans de morir. A ella correspon aquesta fotografia. Ara torna a aquesta Sala nostra tan entranyable, si no físicament, al menys en esperit.


En aquest blog acabat d'inaugurar, el 22 de febrer de 2009 tancàvem el comentari anunciant la seva desaparició amb aquest final: Benvolgut Senyor Novellas, amic Josep, estimat Pepe, que el teu mestratge tingui els seus fruits!


Aquests fruits són el record emocionat dels seus alumnes, i els quadres que, en homenatge, pengen de les parets de l'última Sala que el va acollir.


Us hi esperem, i com sempre estarem molt contents de poder compartir una estona amb vosaltres.